Velkommen til Mai Mundo

 

Kroppen er det smukkeste smykke vi har. Derfor er jeg som smykkedesigner meget stolt over, at byde velkommen til mit univers Mai Mundo. Her har jeg har samlet alle mine favoritter af lækkerier til kroppen  -  lige fra fantastiske dufte og cremer, til det fedeste tøj og spændende bøger. Med disse produkter får du – ligesom mig – den bedste pleje af din krop og sjæl. Du vil stråle – og fordi du stråler, vil de smykker du bærer, stråle endnu mere. 

Præcis som jeg i mine smykkedesigns udelukkende bruger den bedste kvalitet af ædelsten og ædelmetaller – så er alle brands her i Mai Mundo særligt udvalgte og kendetegnet ved deres eksklusive produkter. Det er kræs for både krop og sjæl.  Unikke brands der alle har en særlig historie – og nogle endda på et meget højt internationalt niveau. Såsom duftene fra Ortigia Sicilia – hvor Fico d’India er Angelina Jolies favoritduft.

Du kan læse meget mere om de enkelte brands her.

Endnu engang – velkommen til mit univers. Gå på opdagelse her i onlineshoppen - eller lad dig forføre i vores butikker i København og Aarhus.

Har du nogle spørgsmål til produkterne – lige fra indhold til brug, så skriv endelig direkte til mig på email: mai@maimundo.dk

Følg også gerne med på min Instagram, hvor jeg løbende fortæller hvordan og hvorfor jeg bruger de produkter du finder her i Mai Mundo.

 

Kærlig Hilsen

Mai Manniche

Ejer og stifter Mai Mundo & JEWLSCPH